2010. október 17., vasárnap

Elkallódott testrészecskék IV.

Rockin' Bones1988-ban léptek a téboly mezejére a messzi Franciaországban, Arnaud 'The Snake' rémmesés orgánumával, Jean 'Spectrex' goromba gitározásával, Fabien 'Eskimo' a gordon megtépésével, amíg Patrice 'Psychopat' a dobok botozásával próbált hangulatot csempészni a közönség agonizáló sorai közé. Ténykedésük temérdek koncertet és egy nagylemezt eredményezett Welcome To The Forbidden Planet (1992-CD, 1993-LP) címen, valamint a Psycho Attack Over Europe harmadik részére is felzenélték magukat, de 1994-ben feloszlottak.

Rockin' Bones - Tremors
 Iberia Trash 1998-ban alapította a zenekart két elvetemült (M. Psycho-Trash - gitár/ének, Alfonso Carlos López - dob,szájharmonika, háttérzajok), akik a B-kategóriás horrorfilmek világában kalandoztak már egy ideje. A bőgőt örökös száműzetésre ítélték, zenéjüket psychobilly-trash jelzővel illették. 2000-ben az SG Records égisze alatt kiadták a Mondo Psycho című albumukat, valamint több válogatáson is szerepeltek (Revel With A Cause, High Voltage Vol. 2&3).

Iberia Trash - El Vampiro


Radium Cats 1988-ban döntötte el egy testvérpár (Paul Paterson - gitár, Lee Paterson - nagybőgő), hogy Skócia sem maradhat muzsikáló rémek nélkül. Az ötlet Johnny Maben dobosnak is tetszett, így meg is rohamozták a sziget földalatti zenei világát, amely még ebben az évben tengernyi koncertet és Munster Madness néven egy korongot hozott a világra. Népszerűségek később sem csökkent, 1992-ben második lemezüket is kiadták Other Worlds címmel. A kedvező körülmények ellenére 1994-ben feloszlottak.

Radium Cats - Go,go,go