2011. április 20., szerda

Ocsmány organizmusok I.

A címben ékeskedő blaszfémia egy csöppet megtévesztő lehet, mivel eme szekció mókás stílusunk újdonsült csínyjeit hivatott bemutatni. 

- Temérdek lemez látott mostanában napvilágot. A The Silver Shine negyedik albuma, a Saint Or Sinner április 29-én jelenik meg hivatalosan, amíg a The Hellfreaks Hell, Sweet Hell titulusú alkotását már bárki lemezjátszója a magáévá teheti. További információ és részletek: http://www.longneckrecords.de
A The Frogs svájci muzsikusai is előrukkoltak első szerzeményükkel, amelyet a Revenge Of The Frogs névvel illettek. Aki szereti a múltba révedő psychobillyt, az itt beszerezheti.
A Spellbound huszonötödik évfordulójára kiadta a Stir It Up című korongját a Drunkabilly Records segedelmével. A hanghordozóhoz egy bónusz DVD is társult. 
A The Epileptic Hillbilly's is bemutatkozott Tales From The Underworld című művével. A zenekar volt Radiacs és Krewmen tagokból áll, és jelenleg Sheffieldben van a székhelyük.
A Stressor korábbi gitárosának új együttese, a The Magnetix szintén az oldschool vonallal kacérkodik, ezt bizonyítja azonos nevű albumuk is, amely első a sorban.
A The Mojokings sem volt rest, komponálásuk eredménye a Whatever Happened To Rock'n'Roll?? lett.

- A jövő is művér és fekete humor áztatta napokat ígér. A Meteors háza táján sok finomság van készülőben, egyrészt Pure Evil Live néven hamarosan kiadnak harmincéves fennállásuk alkalmából egy DVD-t, amely teljes koncert felvételein kívül más érdekességeket is tartalmaz, másrészt Fenech nyolcadik szólóalbuma, az International Super Bastard is a célegyenesbe ért.
A Skitzo nemrég feltámadt hamvaiból, és hamarosan egy új teremtményüket is a kezükbe foghatjuk, amely a Love 'N' Hate nevet kapta a keresztségben. Külön öröm, hogy a Skitzo Mania új változatát is megcsodálhatjuk, ha szert teszünk az albumra.
Eme hónapban várható az Astro Zombies From Strength To Strength névre hallgató korongja.

- Bár nyáron sok kiváló mulatságra van kilátás, egyelőre a Mad Sin magyarországi koncertje inzultálja a furcsa lények lelki világát. Szeptember 3-án a Dürer-kertben a The Silver Shine és a Living Dead Army társaságában lépnek fel. További részletek a flyeren.



- A Psychomania fanzine nyolcadik száma is megjelent, a magyar színtérről is említést tesznek egy oldal erejéig, valamint a Hellfreaks-interjú sem elhanyagolható.