2013. március 22., péntek

Astro Zombies - Űrbéli üszkös ügynökök1996-ban három dijoni borkedvelõ hozta létre a bandát, amely hamarosan népszerûvé vált, így 1998-ban a P. Paul Fenech által alapított In Heaven stúdióban felvették elsõ, The Astro Zombies are Coming névre hallgató albumukat (egy évvel korábban a Banana Juice-nál már felvették egyszer).

2000-ben a következõ nagylemezüket (Control Your Minds) vették fel a Crazy Love Records-nál, valamint elsõ albumukat is újrakiadták. Ezután pár év koncertezés és turnézás következett, majd újfent stúdióba vonultak és 2003-ban a Raucous Records által megjelent a harmadik korongjuk is Mutilate, Torture, And Kill néven. 2004-ben a nagybõgõs poszton csere történt, Fantomas lett az új gordonos, aki korábban a Frantic Flinstones és a Kings Of Nuthin' zenekarokban tépte a húrokat. 2007-ven a dobos Gaybeultõl váltak meg, Markus vette át az ütõket, valamint Burgundy Livers néven kiadtak egy felvételt.
2008-ban elsõ kiadásaik reneszánszukat élték, így a Crazy Love Records újra kiadta õket extra dalokkal megtoldva, valamint egy legjobb számokból álló válogatás is megjelent a mexikói Bam Bam Records gondozásában. Hamarosan már negyedik albumukat, a Convince Or Confuse -t vették fel és egy újabb tagot köszönthettek az együttesben, Mark Carew bõgõst, a Long Tall Texans frontemberét.